Om oss

I bolaget finns många tiotals års samlad erfarenhet som tillsammans med en nyfikenhet och en vilja att utvecklas bildar en stark organisation. Ledningen i bolaget kommer från olika verksamhetsområden vilket ger oss en bredd, både i erfarenhet och i kontaktnät.

Vi arbetar i dag främst med installationer av el och ventilation och en växande del av vårt åtagande består även av drift och underhåll. Vi jobbar helst med egna installationer, då vi har full insyn i beståndsdelarna, men kan också agera konsult i befintliga system för att hitta möjligheter till säkrare drift och effektivare utfall.

Långsiktiga samarbeten

Servicesidans samlade värderingar och förhållningssätt innebär att vi strävar efter ett långsiktigt och hållbart samarbete med dig som kund. Vår filosofi är att alltid leverera det du förväntar dig och lite till. Vare sig du väljer tjänster inom el, ventilation eller drift och underhåll garanterar vi att du får rätt saker gjorda på rätt sätt.

Helhetsleverantör

Vi är en helhetsleverantör och erbjuder allt du behöver för ditt fastighetsägande när det kommer till el, ventilation och drifttekniskt underhåll. Vår framgång vilar på ett bra förebyggande arbete och en proaktiv inställning till driftservice. Vi vet att det i regel kostar betydligt mer när ett system kraschar än att motverka det i tid.

Vårt miljöarbete

Vi strävar efter att hitta hållbara och långsiktiga lösningar där miljöaspekten spelar en viktig roll. Vi optimerar dina system för att ge mer utfall, kräva mindre energi och lämna mindre avtryck i vår miljö.

Miljötänk

Vi tar givetvis hand om vårt avfall på rätt sätt genom källsortering och återvinning av elektriska komponenter. En annan del av detta tänk är det vi gör för våra kunder. Vi kan se till att ni får en mycket energieffektiv fastighet med hjälp av ny teknik som exempelvis LED-belysning och solceller.

Våra verksamhetsområden

Kvalitet i alla led

Vi ser hellre att kunden satsar lite mer initialt än flerfaldigt under resans gång. Det gäller komponenter, serviceunderhåll och styrning – vi vet att det lönar sig i längden. Vi tar gärna en konsulterande roll i fråga om installationer och möjligheter redan från start, då kan vi vara med från ax till limpa och därefter.

Läs mer om våra tjänster

Arbeta hos oss

Just nu är vi i ett expansivt läge och är intresserade av att hitta duktiga ventilationstekniker och elektriker som brinner för att utföra ett bra arbete. Välkommen med din ansökan, vi är ett trevligt gäng som bjuder på mycket personlig frihet och bra personalpolicy. Vi vill att våra anställda ska utvecklas med oss.

Ansök direkt